Om oss

En värld värd att leva i, där hållbara, hälsosamma, ekologiska och cruelty-fria produkter är normen - det är vår vision!

Det är därför vi utvecklar och producerar visionära produkter som vi själva vill ha. Vi lever de förändringar som vi anser nödvändiga för att göra framtiden värd att leva.

Våra produkter är avsedda för alla som förutom hälsosam, effektiv hudvård också vill ha en mer hållbar, grön värld.

Effektiv naturkosmetika utan kompromisser

Ingredienser som eventuellt kan vara cancerframkallande, mikroplast, palmolja, aluminium, petroleum, ... Hur svårt är det att alltid ta reda på enskilda ingredienser, om de kan vara farliga för vår hälsa eller miljön?

Vi har fått nog av det och sätter därför en ny standard inom naturkosmetika:

Vi använder bara 100% certifierade ekologiska, naturliga, rent växtbaserade, effektiva ingredienser för våra produkter. Utan undantag! Det kan du vara säker på!

Våra produkter tillverkas kärleksfullt för hand i vår fabrik i vackra sydöstra Steiermark. Vi väljer glasflaskor och glasburkar till förpackningen. Fortsätt använda dem själv (vi har idéer för detta här) eller återvinn dem eftersom resurser är värdefulla. Visste du att glas kan återanvändas för alltid utan en downcycling-effekt?

Vi har valt återvunnen kartong för våra ytterförpackningar. Alla våra etiketter är vegana och vår frakt är plastfri. Har du redan lärt känna våra fantastiska fraktlådor, som kan stängas utan tejp och även kan användas för returfrakt? Ja, det är vi också stolta över.

Om du har några frågor, idéer, feedback eller förslag till oss, ser vi fram emot ditt meddelande. Skriv till oss på office@pureskinfood.de

Du kan lämna feedback på våra produkter direkt i butiken under produkterna. Vi strävar efter att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Därför är din åsikt mycket värdefull för oss. Tack för att du tog dig tid att göra det!

Ditt PURE SKIN FOOD-team