Användning

Det ekologiska Layering-systemet: Cleanse - Spray - Shine - Repeat

Våra produkter innehåller bara de bästa, 100% certifierade ekologiska ingredienserna. Här hittar du garanterat inga meningslösa fyllmedel och inga onödiga, syntetiska kemikalier. Vårt unika ekologisk layering-system gör att vi till och med kan klara oss utan emulgeringsmedel och konserveringsmedel. Istället för att blanda fett och vatten till en kräm i en burk gör vi det direkt på huden. Så vi kan erbjuda dig ekologisk färsk kosmetika av högsta renhet som du kan använda individuellt efter din huds behov. Och som ett plus finns det också en härligt avkopplande ritual.

Cleanse - Spray - Shine - Repeat

Och så här får vi dig att stråla med 4 steg:

  1. Cleanse: Använd rengöringsoljan för att rengöra och ta bort smink. Fukta ansiktet med vatten och massera in rengöringsoljan. Låt det verna en stund och tvätta sedan av med en tvättlapp. Använd ljummet vatten. För varmt vatten tar bort fukt från huden.
  2. Spray: Spraya Toning Moisturizer på ansiktet.
  3. Shine: Ta 3-4 droppar av skönhetsoljan på dina fingertoppar och massera in den på huden - stråla!
  4. Repeat: Upprepa denna rutin morgon och kväll.

Våra insider -tips och multitasking -möjligheter

Om du har mycket torr hud kan du helt enkelt torka av oljan med en rengöringspad. Undvik att "över-rengöra" ansiktet. Dessutom kan du använda mer Facial Oil inför natten så att din hud kan regenerera sig bra under natten.

Om du av misstag får för mycket Beauty Oil kan du använda den för att vårda dina naglar, hårtoppar eller torra koppsdelar.

Cleansing Oil är också ideal som rakolja för en snabb rakning av benen eller bikinilinjen. Efter det är huden riktigt välvårdad och inte ett dugg torr!

Toning Moisturizers är riktiga sommarhjältar. Ställ en flaska i kylskåpet för en speciell friskhetsboost. För en snabb förfriskning under varma dagar har den en permanent plats i vår handväska.

Tonern är också perfekt som bodymist eller håruppfräschare. Varianten Calming Chamomile är bra mot irriterade och kliande hårbotten.

Vi kan också starkt rekommendera Calming Chamomile and Rock Rose - Lavender Toner som en avkopplande kuddspray eller rumsspray.