Just shine!

Organisk, djurförsöksfri och CO2-neutral Låt oss få din hud att glöda!

Tidning för strålande hud

100% organisk superfood för huden: bra för dig, bra för vår planet.

Brösthälsa: självmassage för tidig upptäckt av knölar

Bröstcancer är fortfarande den vanligaste orsaken till varför kvinnor dör i cancer. Men det finns idag goda chanser till återhämtning om knölar upptäcks tidigt. Ta reda på hur du kan upptäcka förändringar i vävnaden med en lugnande bröstmassage.

Dyk in i naturkosmetika med klippdykaren Ellie Smart

Ellie Smart, en miljöaktivist och en av de mest framgångsrika klippdykarna i världen, svär vid 100 % ekologisk och hälsosam kosmetika: "Sol, hav och vind är ganska påfrestande för min hud, så jag litar på effektiv kosmetika!"

Olje rakning för frisk hud

Kliar och bränner din hud efter rakningen? Får du rakbränna på benen istället för jämn och slät hud? Dessa tips ger dig en snabbare och mer hållbar rakningg - utan pustler!

Oljerengöring för alla hudtyper

Har du någonsin hört talas om den så kallade oljerengöringsmetoden? Ett underbart skönt sätt att ta bort smuts förse huden med fukt. För en naturligt strålande och frisk hy!

Veckans ingrediens: kamomill

Kamomill har i århundraden varit en huskur mot många sjukdomar. Den lugnande och antibakteriella effekten kan hjälpa både utifrån och inifrån som t. ex. te och har en välgörande effekt på både kropp och själ.

Våra favoriter