Oljerengöring för alla hudtyper

Oljerengöring för alla hudtyper

Har du någonsin hört talas om den så kallade oljerengöringsmetoden? Ett underbart skönt sätt att ta bort smuts förse huden med fukt. För en naturligt strålande och frisk hy!

Icon

Oil Cleansing Method, eller kortfattat OCM, är en daglig rengöringsrutin för att ta bort smink och smuts. Använd oljor av hög kvalitet som återställer och förser din hud med viktiga näringsämnen. Du kommer att älska effekten och du kommer snabbt få en bra hudkänsla!

Många är först skeptiska när de hör att du ska rengöra ansiktet med olja. Varför fungerar det? Här finns en enkel princip som du kanske fortfarande känner till från kemiklassen: "likanande substanser löser varandra" - den applicerade oljan löser pormaskar och smuts när den masseras över huden, helt enkelt genom att kombinera sig med den. Så tas orenheter bort och huden rengörs ordentligt.

Du behöver inte oroa dig för att huden torkar ut av den intensiva rengöringen: vi använder enbart 100% naturliga och ekologiska oljor för vår rengöringsolja som innehåller många vitaminer och viktiga fettsyror som vårdar huden.

Många konventionella rengörings- och tvättlotioner och sminkborttagningsprodukter innehåller ämnen som förstör din hudbarriär och gör den genomtränglig. Vi rekommenderar oljerengöringsmetoden eftersom den är skonsam och noggrann. Den vårdar din hud utan att irritera den.

Metoden är lämplig för alla hudtyper. Och tro det eller ej: även för fet och oljig hud. Oljan har en antibakteriell och läkande effekt och reglerar hudens egen talgproduktion. Om din hud är mycket torr kan du ta bort oljan med en återanvändbar ansiktsservett istället för att tvätta bort den. Se till att använda oljan varje dag för att ta bort smink. Resultatet är en renare och förfinad hy.

Och så här fungerar oljerengöring

  1. Pumpa ut några droppar olja på dina fingertoppar och fördela den försiktigt på ansiktet.
  2. Massera försiktigt in ansiktet. Se till att du inte hoppar över några ställen. Ta dig tid - du kan göra denna massage upp till 10 minuter
  3. Låt oljan verka lite - vi borstar tänderna under tiden
  4. Tvätta ansiktet med ljummet vatten - klart!

Om din hud är mycket torr, bör du ta bort oljan med en ansiktsservett istället för vatten.

Vår rengöringsolja kan göra ännu mer!

Vår Organic Cleansing & Detox Oil befriar dig på nolltid från smink och smuts. Eftersom oljerengöring också är bra för akne använder vi calendula-extrakt och vildrosolja som främjar sårläkning. Båda har en stark regenerativ effekt på vävnaden. Vildrosolja motverkar också rodnad, eksem och psoriasis.

En särskilt närande ingrediens är avokadoolja som kännetecknas av dess återfuktande effekt och goda återoljning. Den minskar effektivt hudfel, förfinar hudstrukturen och främjar även sårläkning.

Aprikoskärnolja och jojobaolja används som ytterligare fuktgivande och lagrande komponenter och har en stärkande effekt på bindvävnaden.

En särskilt hög andel oljesyra gör det enkelt att applicera rengöringsoljan. Samtidigt öppnas hudbarriären tillfälligt för att uppnå djup rengöring och tillförsel av de aktiva ingredienserna.

Antimikrobiella och anti-inflammatoriska komponenter som eteriska oljor, rosmarinextrakt, olivolja och aprikoskärnolja har också en förebyggande effekt mot inflammatoriska processer.

Integrera oljerengöring i din dagliga hudvårdsrutin för att ta bort smink och smuts - din hud kommer att tacka dig för det!

  • Porentiefe Reinigung: Der Schlüssel zu schöner Haut!

Våra favoriter

-10% rabattkupong till dig!

Nyhetsbrev bakgrund

− Nyhetsbrev −

Oh hey!

Vi är Pure Skin Food och är fast beslutna att återställa din huds utstrålning. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få
10% rabatt på din nästa beställning!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy.