Holistiskt hållbart

Handmade with Love

Våra produkters kvalitet och hållbarhet är vår prioritet! Dessa två faktorer är verkligen viktiga för oss och påverkar alla beslut vi tar. Vi kompromissar inte med dem!

Förresten, alla våra produkter tillverkas kärleksfullt och omsorgsfullt i vår fabrik i Steiermark, Österrike.

100% ekologiskt & fair

Hela vårt sortiment består av 100% kontrollerade ekologiska ingredienser och produkterna är ekologiskt certifierade av Austria Bio Garantie . På så sätt undviker vi inte bara gifter som bekämpningsmedelsrester i vår kosmetika, vi främjar också ekologiskt jordbruk över hela världen.

När det är möjligt litar vi på fair produktion och fair handel. Till exempel tillverkas alla våra tillbehör i en integrerad verkstad i Cusco, Peru, där döva kvinnor utbildas till skräddare. De erbjuds ett säkert jobb, utbildning och rättvisa löner.

100% vegan & djurförsöksfri

Våra produkter är alla veganska - från innehållet till etiketten! Enligt vår uppfattning har animaliska ämnen ingen plats i kosmetika. Vem vill smörja ansiktet med kollagen från fisk- eller grishud? Tyvärr är det väldigt få som vet vad som döljer sig bakom kosmetiska ingredienser. Hos oss behöver du inte oroa dig alls! Vi förlitar oss 100% på växtkraften! Även etikettlimet (som nästan alltid innehåller animaliskt kasein) och tryckfärgerna är veganska.

Det säger sig självt att vi inte utför några djurförsök. Djurförsök är också förbjudet för kosmetika i EU. Stora företag hittar fortfarande kryphål för att fortsätta djurförsök, vilket vi tycker är väldigt sorgligt. Vi testar vår kosmetika på oss själva och på vänner.

Hållbart eftersom vi också tänker på morgondagen

Innehållet är 100% ekologiskt. Vår förpackning är också hållbar:

  • Vi använder återvinningsbara glasflaskor som du även kan återanvända. Här hittar du förslag på hur du kan ge flaskorna ett vackert andra liv.
  • Etiketterna består av en snabbt nedbrytbar ekofilm.
  • Lådorna är gjorda av återvunnen kartong och är tillverkade i Österrike.
  • När det gäller leveranser använder vi återvunnet, plastfritt förpackningsmaterial och klimatneutral frakt.

Ja, du kan se: Vi är hållbara idealister och tillverkar endast produkter som uppfyller våra egna höga krav. Vi skulle bli glada om du delar denna entusiasm för hållbara, ekologiska och veganska produkter med oss!